Kuka minä olen?

 

20170518_140618

Suvin käsityötä -merkin takana olen minä, Suvi Hakala. 


Olen käsityöläinen ja ompelija. Opiskelin vaatetusalan ammattitutkinnon aikuiskoulutuksena ja valmistuin vuonna 2016 kesällä. Tällä hetkellä olen töissä osa-aikaisesti hää- ja juhlapukuliike Sydänkävyssä Turussa. Lisäksi teen omia projektejani kotoa käsin, kuten puvustusta (tsekkaa täältä; V4RHE -lyhytelokuva, WÖYH!), omia tuotteita pienissä erissä tai tilauksesta ja tilaustyönä erilaisia ompelutöitä, kuten naisten ja lasten vaatteita. Kaikenlaisia ideoita tulee toteutettua!

Tässä blogissa kerron työn alla olevista projekteista, tekemistäni käsi- ja ompelutöistä ja kaikenlaisesta muusta elämääni liittyvästä. Tällä hetkellä päivitystahti on valitettavan hidasta, sillä palasten sovittaminen yhteen arkielämässä on tällä hetkellä välillä hiukan haastavaa. Päivittelen tänne kuitenkin kuulumisiani aina kun ehdin. Facebook ja Instagram: @suvinkasityota ovat aktiivisempia kanavia tällä hetkellä. 

Kaikki sivuilla esitetyt tuotteet, mallit ja kuvat ovat itse ideoimiani, kehittelemiäni ja toteuttamiani ellei toisin mainita.

Leave a Reply