Nappikauppaa

20150929_192117_resized

Teinpä tuossa kesällä ensimmäiset käsinmaalatut Stam1na-napit. Silloin ne koristivat Nestorin häät -keikalle varta vasten tehtyjä hiuskoristeita. Nestorin häitä vietettiin Nosturissa Helsingissä, hääbändeinä soittivat Anal Thunder ja Stam1na. Illan tarkoituksena oli tukea Saimaan norppien suojelutyötä.

Jossain vaiheessa tapahtuman jälkeen minulta kysyttiin Instagramissa, voisinko myydä muutaman hammasnapin. Minun mielestäni olisi kuitenkin aika tökeröä myydä jonkun toisen logoon tai kuvaan perustuvia tuotteita, joten vetosin periaatteisiini ja ehdotin vaihtokauppaa. Eikä raha minun mielestäni muutenkaan ratkaise kaikissa asioissa. 

20150929_134141_resized

Minun onnekseni tähän tarjoukseen tartuttiin ja vähän aikaa sitten sain itselleni ihanaakin ihanammat villasukat, joita koristi SLK-logo. Jokaisen Stam1na-fanin unelmalahja! Pakettikin oli niin kaunis, että alkoi oikeasti hymyilyttää. Pikapikaa valmistelin omat nappini postituskuntoon ja lähetin ne uuteen kotiinsa. Toivottavasti niistä on yhtä paljon iloa saajalleen kuin sukista minulle.

20150930_150239_resized
Paketointia Suvin käsityötä-tyyliin
 

Minulle jäi tästä vaihtokaupasta mahdottoman hyvä mieli. Viime aikoina on sattunut yhtä sun toista ja tämä oli todellakin tervetullutta vastapainoa tylsille asioille. Muistakaa ihmiset olla ystävällisiä toisillenne ja ilahduttaa välillä myös tuntemattomia! Pieneltä tuntuva asia voi joskus olla todella merkityksellinen toiselle :)

2 Comments on Nappikauppaa

 1. Jouko
  04/10/2015 at 06:58 (5 years ago)

  Taitava olet kyllä! Ja aivan mahtava idea tuollainen vaihtokauppa. Minusta toisten ilahduttaminen on kivaa ja hyödyllistä puuhaa. Ystävällisyyden osoitukset tuottavat mielihyvää parhaimmillaan molemmille osapuolille ja jäävät pitkäksikin aikaa mieleen. Laitetaan hyvä kiertämään niin pitkällä tähtäimellä voit saada sitä itsekin. Näin ainakin itse haluan uskoa ja elää.

  Reply
  • Suvi
   04/10/2015 at 21:55 (5 years ago)

   Kiitos, Jouko! :) Varsinkin tämänhetkisessä tilanteessa ja kaiken uutisoinnin keskellä olisi tärkeää keskittyä mukaviin asioihin, jotta jaksaa taas. Kaikista parasta on kun hyvä lähtee oikeasti kiertoon ja on kuin jono dominopalikoita! Toisten ilahduttaminen on todella kivaa!

   Reply

Leave a Reply